Behandling og træning for mor og barn

Hos Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik har vi fysioterapeuter, der har særlig interesse og efteruddannelse indenfor træning og behandling af mor og barn. Her hos os ved vi hvor vigtigt det er, at både mor og barn kommer godt fra start; psykisk såvel som fysisk.

gravid

Mor- og kvindekroppen

Vi har gennem flere år specialiseret os indenfor den gravide krop, efterfødelskroppen og "mor-kroppen". Generelt er kvindekroppen unik, og vi ved at det kræver en særlig viden og håndtering, for at kvindekroppen holdes sund, stærk og smidig gennem hele livet. Det sørger vi for hos Vissenbjerg Fysioterapi Fysioterapi & Idrætsklinik.

Derfor tilbyder vi behandling til gravide og barslende mødre. Vi har bl.a. en pude særligt designet til den gravide mave, således at man kan ligge på maven og få behandling, selvom man er højgravid.

Derudover tilbyder vi både før- og efterfødselstræning på små, lukkede hold. 

Er det flere år siden, at du har været gravid og har født, eller måske du aldrig har været gravid, men har alligevel de klassiske gener (smerter i underliv, smerter i lænd og bækken, kraftige menstruationssmerter, kejsersnitsar, delte mavemuskler el.lign.), så kan vi også hjælpe. Mange forbinder de ovenstående gener med det at være kvinde, og man har måske accepteret, "at sådan er det bare". Men sådan behøver det bestemt ikke at være, og vi vil hos Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik gøre vores ypperst for at afhjælpe disse gener hos kvinder.

Spædbarnet

Spædbarnet gennemgår en eksplosiv udvikling i sine første leveår. Og denne udvikling er så utrolig vigtig for barnets videre liv.
Hos Vissenbjerg Fysioterapi & Idrætsklinik er vi specialiseret i at hjælpe dit spædbarn gennem de udfordringer, der kan opstå i de første leveår. Det betyder, at vi kan guide, vejlede og behandle spædbørn ifht. 

  • Ikke vil ligge på maven
  • Løfter numsen, når de ligger på maven
  • Ikke vil skubbe sig op på armene
  • Ikke triller, eller kun gør det til den ene side 
  • Kun kryber vha. det ene ben 
  • Ikke kravler
  • Numser sig frem i stedet for at kravle 
  • Og meget meget mere

Hos Vissenbjerg Fysioterapi  & Idrætsklinik tilbyder vi både holdundervisning og individuelle konsultationer.

baby

Kontakt os

Felter markeret med * er påkrævet