Ryghold

Rygholdet er for dig, som døjer med smerter og/eller stivhed i ryg eller nakke. Det kan fx være at du døjer med tilbagevendende hold i ryggen, diskusprolaps, hypermobilitet, muskelspændinger el lign., eller måske har du bare brug for hjælp til forebyggelse af ryggener.

Selve træningen

Rygholdet tager udgangspunkt i en tankegang om stabilitet, hvor aktivering af den dybe muskulatur omkring mave og ryg er i fokus. Sammen med bækkenbunden danner disse muskler det såkaldte “muskelkorset”, som har en grundlæggende betydning for en stærk, stabil og funktionsdygtig ryg.

På rygholdet får alle deltagere en individuel opstartskonsultation hos fysioterapeut, Ulla Jørgensen, hvor evt. skader og skavanker undersøges. Herefter udarbejdes et individuelt tilpasset træningsprogram, som passer lige netop til dig og dine problematikker.

Træningen foregår på små hold, hvor fysioterapeuten hele tiden arbejder med individuel tilpasning af øvelserne, så du er sikker på at træningen foregår med god kvalitet hele vejen igennem.

Praktisk info

Træningen består af:

  • 1 x opstartskonsultation
  • 1 x ugentlig træning på hold (8 træningsgange i alt)
  • 1 x ugentlig hjemmetræning med individuelt tilpasset træningsprogram

Hvornår: Mandage kl. 16.30-17.30 (første træningsgang uge 34 mandag d.17/8-2020, og sidste træningsgang uge 41 mandag d. 5/10-2020)

Samlet pris: 1660 kr. ( ved medlem af "Sygeforsikringen danmark" kun 1055 kr)

(150 kr. pr træningsgang + 460 kr. for opstartskonsultation)

Ved medlemskab af “Sygeforsikringen danmark”, gives der 133 kr. i tilskud på opstartskonsultationen og efterfølgende 59 kr. i tilskud pr. træningsgang.

Der kræves ikke henvisning fra egen læge, for at deltage på holdet.

Næste holdopstart - august 2020

Tilmeld dig via mail her info@vissenbjergfysioterapi.dk

eller telefon 64473508