Skulder-/nakkehold

Hos Vissenbjerg Fysioterapi og Idrætsklinik har vi dette holdtræningsforløb, hvor fokus er på træning af  skulder og nakke.

Vores nakke og skuldre, er ligesom vores ryg, områder vi både bruger og belaster meget i vores hverdag på arbejdet. Det gælder både ved stillesiddende kontorarbejde eller ved hårdt fysisk arbejde. Derfor er dette holdforløb også rettet imod folk i den arbejdsdygtige alder, som har behov for at få styrket, netop disse områder. Der vil blive lavet øvelser, på gulvet, hvorfor det kræver at du kan komme op og ned fra gulvet.

Så døjer du med spændinger i nakke/skulder, hovedpine, udstråling i armene, hold i nakken, smerter eller nedsat bevægelighed i dine skuldre, så er dette hold helt sikkert noget for dig.

I dette holdforløb, hvor vi træner 8 uger, 1 gang om ugen. Udover de 8 gange træning, er der inden opstart af forløbet en 30 min konsultation, hvor vi gennemgår dine udfordringer og sammen sætter nogle mål for forløbet. Der vil ligeledes være en 30 min konsultation efter forløbet er slut, hvor vi igen følger op på dit forløb. Hver deltager vil også modtage et øvelsesprogram pr mail, med mange af de benyttede øvelser i forløbet.

Forløbet varetages af vores fysioterapeut Nicolai Engstrøm Grocott

Pris: 1550 kr for hele forløbet inkl. 1 individuel konsultationer og træningsprogram tilsendt pr. mail

Tid: Kl. 18-19.00

Praktisk information

Der kræves ikke henvisning fra egen læge, for at deltage på holdet.

Ved medlemskab af “Sygeforsikringen danmark”, gives der tilskud derfra.

Vi starter nye hold flere gange om året.

 

Kontakt Vissenbjerg Fysioterapi for tilmelding og forundersøgelse, tlf.: 64 47 35 08 eller info@vissenbjergfysioterapi.dk

 

Næste holdopstart - september 2020

Tilmeld dig via mail her info@vissenbjergfysioterapi.dk